fredag 29. september 2017

Blå teip

Playstation suger like mye strøm som fem kjøleskap. Vår mobil- og databruk fører snart til mer klimaforurensing enn alle verdens fly. Båtbladet Båtmagasinet hadde en artikkel om strøm og strømforbruk i. Når man ligger i ro med kjøleskap , webasto, VHF og radio ca. På min forrige båt byttet jeg i ut mitt modell liters kjøleskap og fant ut at det gamle. Marine kjøleskapene skal operere under tøffe forhold.


Vitrifrigo kjøleskap 50L Airlock sort. Noen erfaringer om dette noen? Der _må_ det være et eget batteri med batterivakt for kjøleskapet.


Ellers havner en fort . Tilbyr en 3-til-1-løsning: kjøleskap , fryser eller begge deler samtidig! Flere liker å ha med en kjølebag i tillegg til kjøleskapet. Innredningen er laget i hvit . Et lite kjøleskap som bruker watt (vanlig størrelse) og er påslått timer gir et energiforbruk. Generelt: I båt er det vanligvis lettere å få plass til batterier enn . ISOTHERM Cruise kjøleskap fra Indel Marine er resultatet av nøye forskning som kombinerer.


Blå teip

Kabola - Vannbåren varme for båt ! Moderne båter bruker mye strøm, og det gjør vi også. For å få mer tid uten landstrøm, er vi helt avhengig av å redusere strømforbruket i båten. En kjøleboks er bedre enn et kjøleskap. Kjøleboks med lavt strømforbruk.


Til tross for de små yttermålene rommer boksen liters flasker, både stående. Kompressorsystem. Gass- eller elektrisk kjøleskap til hytta, bobilen eller båten ? Inverter bør skrues av ved fravær, pga strømforbruk. Fordel 12V kjøleskap : Ingen inverter.


Blå teip

Hanbo As - Båt og fiskeutstyr. Høyere strømforbruk sammenlignet med kompressorkjøleskap. Ett av markedets mest strømeffektive fryseskap. Kontrollenheten kan redusere opp til av kjøleskapets strømforbruk ! Danfosskompressoren kan monteres ved siden av.


Isotherm liters kjøleskap. CoolMatic CR- kjøleskap er ikke bare pene å se på, men også superpraktiske. Her får du tips til hvordan du velger det beste kjøleskapet. Velg et kombiskap med lavt strømforbruk. Etter størrelsen er gjennomsnitt strømforbruk oppgitt til - A. Men vi som har disse gamle Saga har jo så MYE båt for . På kjøkkenet har vi kjøleskap , fryser og oppvaskmaskin og på badet kjører vi.


Blå teip

Dette kan enkelt . Jeg vil anbefale å sette så mange flasker du kan i kjøleskapet hjemme først. De med kompressor har typisk også lavere strømforbruk enn de uten. Hvis du har plass til et kjøleskap på båten , er det absolutt en luksus du bør unne deg selv. Unntar vi kokeapparat, varmeapparat og kjøleskap , er det strømmen som leverer.


Biler, bobiler, campingvogner og båter har det vi kaller et 12 . Du kan velge et frittstående kjøleskap, eller du kan velge et kombiskap, som også har. Post navigation. Brukerne har rapportert om. Frysen levers med en magnetisk stål .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.