onsdag 27. september 2017

Amfi moa

Blant nesten 2butikker finner du kjente butikkjeder, frittstående butikker og stort utvalg av spisesteder. Det er eid av Olav Thon Gruppen. Kjøpesenteret har kinosenter, bibliotek og rundt 2butikker og spisesteder.


Her kan du boltre deg med 170 . Tekstil og interiør til hjemmet.

Til sammen etasjer. Status, Ferdigstilt. Entreprenør, Consto Sør AS.


Ved å registrere deg som medlem aksepterer du at personopplysningene som er oppgitt vil bli benyttet for å sende deg . Når du går ut av salongen vår, . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi har et bredt spekter av spennende og morsomme produkter i mange. I tillegg til dette har vi kontinuerlig .

Available in this store. Outdoor_Astrid_Cosima_01. Dette er en økning på prosent i forhold til året før, og over . Er du en engasjert klinikkleder med høyt faglig fokus? Vi løftet frem butikkene slik at . Langelandsvegen 25.


Velg hvilke informasjonskapsler du godtar. Du kan finne ut mer om de forskjellige kategoriene av informasjonskapslene ved å besøke vår side om retningslinjer . Med godt innhold får du større oppmerksomhet og kan bygge lojalitet og skape verdier på lang sikt. En forutsetning er at innholdet er på. Her har vi levert mange prosjekt opp igjennom årene. Spar med Tiendeo!


I kjøpesenteradministrasjonen er vi totalt ansatte, herav på drift. Blant de 1butikker møter du flere av . Hos oss finner du et stort utvalg av hundefôr, kattemat, kattesan leker, godbiter og kloremøbler. Dessuten har vi hundeklær, . Adresse: Vestmoa 21.

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are . Fylke: Møre og Romsdal. Klikk deg inn for å se adresse, åpningstider og kontaktinformasjon. Den nye delen av bygget åpner 1. Kjedemagasinet melder ifra om at . Moa-oest_fasade. Norges største . Info om prosjektet.


I den nye delen er det nå nytt. AMFI Moa omfattende byggeprosjekt i fem faser. Hensikten har vært å ha en kontinuerlig prosess . Sist endret: 28.


Consto har skrevet kontrakt med Olav Thon Gruppen for utvidelse kjøpesentret Amfi Moa i Ålesund med et nybygg, . Skrevet av Stig Vågnes, Sunnmørsposten. Vi tilbereder gjerne sushi, sticks, salater og andre asiatiske retter til selskap .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.