mandag 28. august 2017

Leie stillas oslo

GODE PRISER , GOD SERVICE, GOD KVALITET. Aluminium rammestillas. Haki murstillas og trappetårn. Vi sørger også for montering og demontering av stillaset. Ta kontakt med oss for en hyggelig pris på.


Lei stillas til en konkurransedyktig pris – vi monterer for deg.

Med over års erfaring . Ett leiedøgn regnes fra kl. Både til proff- og privatmarked. Alt vårt utstyr kan leies med kvalifisert mannskap, vi er også . Dette gir våre kunder forutsigbarhet, både med hensyn til pris og levering. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene du ser og bruker.


Enten det er til proff- eller privatbruk finner du stillaser i flere varianter hos BAUHAUS! Vi har ledig kapasitet og SCANSTILLAS a. Byggegjerder ta kontakt for pris.

Rullestillas pr. Men ikke hos Leid. De tilbyr den laveste prisen og den beste servicen. Bestillingen gjør du på nett. Så er det bare å hente enten henger eller stillas – akkurat . Hos oss finner du et stort utvalg av stiger og stillas i alle størrelser og modeller,.


VELG DIN TYPE STILLAS I MENYEN TIL VENSTRE. MVA og transport. Faste, lave priser på stillastjenester og stillasutleie. Tilgang til vår priskalkulator som kan brukes i anbudsprosessen, og lavere timesats. STRAND STILLAS , er et aluminiumstillas beregnet for bruk innen bygg og anlegg.


Vi tilbyr et stort antall forskjellige stillaspakker og egendefinerte kvanta alt . HAKI lettstillas er et rammestillas består av rammer og rekkverk som ikke trenger diagonalstag. For å male høyt oppe på fasaden, komme opp på taket eller bare klippe grener trenger . Stiger og stillaser. Vi leier ut Jamax huspakke og 3. Priser etter avtale. Fått tilbud på stålstillas til ca 30.


Er litt usikker på hva det vil koste å leie.

Tingen er at jeg jobber mye borte. Det du trenger til renoveringen finner du her til en bra pris. Skader opp til 30 . På Mascus kan du både selge og kjøpe brukte stillas.


Det finnes ett stort utbud av stillas til salgs av flere olike merker og modeller - Norge. Vi leverer alltid til avtalt tid og pris ! Leietid fra ett døgn. Trykk for priser og mer informasjon. Transportmål: Vekt: kg B: 65. KG glasfiber gulv . Hardangerstillas er også blant Norges letteste stillas , og er kompatibel med alle andre stillastyper.


Be oss om prisen for å leie ut stillas til prosjektet ditt. Fasadestillas eksempel. Kunde betaler pr. En betaler for minimum en . JAMAX lettstillas til utleie. Ved langtidsleie, be om pris. Egenskaper på stillas : Materiall: .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.