torsdag 24. august 2017

Jordbær smoothie med appelsinjuice

En favorittsmoothie for både store og små, med appelsinjuice , jordbær og banan. Like god til frokost som til dessert. Antall porsjoner.


Oppskrift på en enkel og velsmakende smoothie med smak av jordbær og. Hell yoghurt, juice og jordbær i en blender.

Del bananen i biter og ha oppi blenderen sammen med friske eller fryste jordbær og appelsinjuice. Kjør til du får en tykk smoothie og hell over i fine glass. Hva er vel bedre enn en frisk, litt syrlig smoothie om du kjenner på litt sår hals eller er febersyk?


Prøv min enkle smoothie av bare jordbær , appelsinjuice og . Når du kjører jordbær og appelsinjuice i en blender sammen med en liten banan, litt melis og noen isbiter får du raskt den deiligste smoothien ! En veldig klassisk smoothie , . Ha alle ingredienser i en blender.

Tilsett litt mer juice hvis blandingen er litt for tykk. Kom alle ingredienserne i en blender. Blend ved højeste hastighed i ca.


Hæld smoothien i fire høje glas og server . Jordbærsmoothie med banan, appelsin , ingefær og honning. Frisk og lækker smoothie , der er helt perfekt på varme sommerdage. Klik her og se opskriften. Fruktbare kvinner anbefales å spise nok av vitaminet folat. Du kan gjerne bytte ut jordbærene med annen bær, og eplejuicen kan byttes ut med for eksempel appelsinjuice.


Yoghurt naturell kan også . Friske jordbær og appelsinjuice blir smoothie. Foto: Fra TV- serien . Kombinasjonen jordbær , appelsin. Lag en smoothie med jordbær , mango og banan som frokost på morgenkvisten.


Smoothie med mango og jordbær. Du kan også kun bruke jordbær eller kun bruke mango.

I tillegg så har jeg i litt banen og saften av sitron og appelsin. Den smoothien her er . Server smoothien straks. Vores mest populære måltidskasser (personer) lige nu . Min favorit smoothie som jeg nok aldrig kan blive træt af, er smoothie med jordbær , banan og appelsin. Her gir vi deg tips til hvordan du kan lage den perfekte smoothie , samt en rekke.


Det er basis frugter, som vi næsten altid . Tilsetter du frukt eller bær, som for eksempel appelsin , mango eller jordbær , . Nektarinsmoothie er en herlig frisk og godsak i sommervarmen. Ungene i huset digger den, i likhet med sin mor! Jeg har tenkt å ha jordbær yogurt blir det det samme?


Hva smaker vel bedre enn en fløyelsmyk blanding av jordbær , bringebær,. Denne smoothien med jordbærsmak kommer du simpelthen til å elske. Ingredienser: Vann, sukker, appelsinjuice fra konsentrat, farge (E163), syre (sitronsyre), aroma, antioksidant (askorbinsyre). Sosiale medier . Juice og melk gjør smoothien tynnere.


Så er det bare å. Grapefrukt, jordbær og sitron gjør denne smoothien frisk og god. Hvis du vil ha en . EN JORDBÆR - OG PÆREDRØJordbær og pære, isbiter og kulturmelk. Sunniva4kr.


VEKK-MED-FORKJØLELSE: Med kiwi, papaya, appelsin. En deilig og fyldig smoothie som metter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.