torsdag 3. august 2017

Gullklokke 25 år

Med dagens regler kan arbeidstaker også motta en skattefri gave på 8. Som jubileums- eller oppmerksomhetsgave etter disse forskrifter regnes gave fra arbeidsgiver i anledning av at: bedriften har bestått i år eller i . Hva ville dere gitt som klokke til noen som har jobbet i år ? Fortsatt ei gullklokke til 10K, fordi den har symbolsk verdi - eller en ordentlig . Et jubileumsur trenger ikke være en gullklokke , Urmaker Asklund tilbyr flotte.

Mange år med leveranser av tid til bedriftsmarkedet har gitt oss god erfaring. Dersom bedriften har bestått i år eller i et antall år som er delelig på (for eksempel år eller 1år ) kan det også gis bort gaver skattefritt . Rådmannen i Stange vil droppe utdeling av gullklokker til ansatte som har jobbet i år for kommunen. Innsparingen vil utgjøre promille . Ansettelsestid , 4 og år. Bedriften har bestått i år eller antall år delelig med 25.


Arbeidsgiver kan bytte ut ett årstall med et annet, men ikke under år. Ved lang og tro tjeneste (tjenestetid år og deretter hvert tiende år ) er.

Arbeidstaker slutter etter minimum ti år i bedriften eller går av med . Ansatt som fyller år mottar gave fra sin arbeidsgiver til en verdi av kr 3. STANGE (NRK): Rådmannen vil fjerne gullklokka til ansatte for lang og tro tjeneste for å spare penger. Gullklokke for år i tjeneste i Stange . Under kommunestyrets juleavslutning 16. Hattfjelldal kommune i år og . Nå vil rådmannen i Stange fjerne gaven for å . Utdelingen foregår på.


Farsund Rådhus, Husan. Alle jubilanter samles og får tildelt . Før i tiden var det en faktisk gullklokke som ble delt ut, men etter reglene ble endret er gullklokken nå erstattet av en gavesjekk. Torild Rundgreen har jobbet i år. En gravert gullklokke , skattefri til og me har i mange år vært selve hederstegnet i arbeidslivet.


Klokka markerer års ansettelse i bedriften. Bardu kommune fikk utdelt gullklokke etter å ha jobbet sammengengende i -år i kommunen. I år har Elin fylt forskjellig roller – hedret sammen med andre: – En veldig trygg arbeidsplass jeg er glad for å ha, spesielt i korona-tiden.

Fire ansatte rundet år i vekstbedriften Viuno på Hvaler, da ordfører Mona Vauger, tidligere klassekamerat med to av dem, kom for å markere . I fjor kunne du få ei skattefri gåve etter år i bedrifta og ei gullklokke til ein verdi av 12. No er regelen år , og den skattefrie . Se alle Se mindre. Fikk gullklokke med kalkulator etter år i bedriften: – Det finnes ikke en bedre kalkulatør nord for Alpene . Skyttermoen er lagermedarbeider hos det riksdekkende handelshuset Net El- torget på Kausland – et steinkast unna hjemmet hennes. Vi har sett at man i næringslivet gir en slik påskjønnelse til ansatte etter år i bedriften, men det vil være lite hensiktsmessig her, sier pressetalskvinne Sarah . Avløser Frode Vanebo ble hedret med gullklokke etter år som ansatt i Namdal Landbrukstjenester. Klokken ble overrakt av styreleder Paul . Skammelsrud fikk gullklokka på etterskudd.


Levanger kommune inviterte nylig sine trofaste ansatte på middag og utdeling av erkjentlighetsgaver. Ved ei enkel tilstelning på Fossberg onsdag . For år siden skulle han . Disse fikk utdelt erkjentlighetsgaver i går. Onsdag ettermiddag var det høytidelig utdeling på Heia Hotell. I år var det hele ansatte som fikk utdelt gullklokke etter å ha jobbet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.