torsdag 27. juli 2017

Cylinda toppmatad tvättmaskin

En toppmatad tvättmaskin som rymmer kg tvätt. Bland programmen kan du välja mellan snabbtvätt, daglig tvätt, syntet och använda. Om du har ett litet badrum eller bara vill ha en mer kompakt tvättmaskin kan en toppmatad modell vara ett bra val.


Ljudnivå på dB vid . Cylinda toppmatad tvättmaskin.

Trumman rymmer liter. Skriv en recension. Tvättkapacitet per omgång, kg. Centrifugeringseffektivitet, C. Få 3dagars öppet köp, prisgaranti och gratis frakt.


Vi levererar, installerar och tar med din gamla tillbaka. Popularitet, Recensioner, Pris (lågt till högt), Pris (Högt till lågt), Leveransti Märke. En energisnål toppmatad tvättmaskin som rymmer kg tvätt.

Fungerar utmärkt. TT 1är en toppmatad tvättmaskin med både fördröjd start och tidsparfunktion. Produktegenskaper. Toppmatad tvättmaskin med en tvättkapacitet på kg. Visa alla bud.


Konditionsrapport. Denna tvättmaskin är bestämd uteslutande till tvättning och centrifugering av linne i. Går som en klocka. Något rostskadad på locket . Repor på framsidan efter flytt, därav det låga priset. Vi hoppas att du får många års nytta av din nya tvättmaskin.


Särskilda villkor. Säljes för företag via nätauktion, utan reklamationsrätt. Utrustningen är ej . Och visst fanns det fyra muttrar på baksidan av tvättmaskinen.


Beställ nu för snabbast möjliga leverans.

Vi fokuserar på innovationer som är noggrant utformade. Vit toppmatad tvättmaskin med upp till 6 . Auktionshus: Ake Auktioner. Inropsavgift tillkommer på detta rop. Objektet säljes i befintligt skick.


TOPPMATAD TVÄTTMASKIN. När jag slår på on lyser en knapp fördröjd start och det går inte att trycka på start. Hos Quickparts kan du lätt köpa nya delar till din tvättmaskin.


Den har en kapacitet . Bortskänkes pga flytt. Ca år gammal, knappt använd. Så är i väldigt fint skick. Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna . Hejsan, vi har en tvättmaskin över, det är en cylinda TP4-00.


Perfekt för Dig med de lilla badrummet. Vi har jämfört mer än 1tvättmaskiner för att hitta de bästa. Om du planerar att köpa en toppmatad tvättmaskin , ska du ta med minst cm . Categories: Begagnade. Whirpool toppmatad tvättmaskin.


Dela på facebook.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.