tirsdag 25. juli 2017

Brukt restaurant utstyr til salgs

Den billigste annonsen. Brukt kjøkken utstyr til salg men ikke brukt mye. Pølsedisk, pølsegrill. Selges helst samlet. Du finner 6annet utstyr under Næringsvirksomhet til salgs på FINN Torget.


Storkjøkken og restaurant. Gruppe for kjøp og salg av: restaurant , pub og storkjøkkenutstyr. Brukt utstyr selges for kunde og leveres uten garanti hvis ikke noe annet er oppgitt.


Alt utstyr er grundig gjennomgått og funksjonstestet. Trykk på bildene for. Brukt enhet for å midlertidig varme og sirkulere vann i gulv med vannbåren varme.


Klikk på ønsket Norrøna-kontor til venstre i menyen - for å se hvilket utstyr. Vi selger også brukt storkjøkkenutstyr med garanti. Kjøl - Fryserom.


Utstyr til kjølerom og fryserom for restauranter og bedrifter. Vi har kort responstid i forhold. Firma Bernhard Moe AS har sine lokaler i Trondheim, og står for salg og service av. Brukte maskiner selges med standard 3mnd delegaranti. Nye maskiner normal BFSN garanti - år.


Restaurantdrift AS tilbyr både kjøp og salg av nytt og brukte utstyr. Vi kjøper opp en god del relevant utstyr fra norske hoteller og restauranter , gjennom . Kategori, : Brukt Boreutstyr - slaghammer - kompressor. Modell, : 2xlager containere.


På Mascus kan du både selge og kjøpe brukte arbeidsbåter, lektere og pontonger. Det finnes ett stort . Alt fra bestikk til storkjøkken- utstyr er allerede innstallert - og innredningen som Pedersen har. Nøkkelferdig restaurant til salgs på Fauske. Produksjon og salg av ferdigmat fra mobile restauranter samt catering. Vi jobber aktivt med å være ledende på salg og service av vaskerimaskiner og storkjøkkenutstyr i. For et hardt brukt kjøkken uten rom for driftsstans er det avgjørende med.


Invester i praktisk restaurantutstyr og trivelig interiør for å gjøre ditt hotell eller restaurant enda mer suksessfull. Klassiske menypermer og . Dette er en kontrakt som kan brukes ved salg av brukt campingvogn mellom privatpersoner. Bokmål Nynorsk In english . Café og restaurant – innredning og utstyr. Leie profesjonelt storkjøkkenutstyr ? Godt vedlikeholdt.


Ferieanlegget har golfbaner, Gramacho og Vale da Pinta, to klubbhus med restaurant og bar. Besøksadresse, Direktør Smidths Gate Skien. Postadresse, Direktør Smidths . Opplæring innen salg av IKT- utstyr og rekvisita, support, feilsøking, sikker sletting, reparasjon, oppgradering av datautstyr og enkelt . Salg av brukt datautstyr. Brukte kontormoslash;bler og teknisk utstyr. Skal du supplere innredningen du har i dag, bør du sjekke vårt lager av brukte innredninger først.


Brukt restaurant utstyr til salgs

Type, Restaurant Furniture. Beskrivelse, This Lot contains: Steel table on wheels 50x50x60cm x 4pc. Gratis å registrere billig restaurantutstyr som starter på bare $ per lodd! Utstyr for forberedelse av øl til salg og distribusjon. Håndfyllingsknopper er den mest brukte metoden som fyller øl til keger i små bryggerier.


Mix Revetal for salg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.