mandag 24. juli 2017

Bensintanker til båt

En solid båt for roing og for påhengsmotor - en perfekt kombibåt. Klinket skrog og dyp kjøl gjør denne båten til en sikker og sidestabil sjøbåt. Oppbevaring for evt.


Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i . Pris er inkludert liters bensintank , bensinslange, samt ferdig påfylt med .

Små påhengsmotorar kan ha ein liten innebygd bensintank , med det er vanleg å ha ein større frittståande tank i båten, som er kopla til motoren med ein . Elto (Evinrude light twin outboard). Tobladet propell, bensintank og åpent svinghjul m. En langvarig favoritt som kombinerer elegante linjer med førsteklasses funksjonalitet. Tyvene har ofte gått etter store utenbordsmotorer , og det stjeles gjerne flere. Fjern løs bensintank , eller lås denne inn . Er utenbordsmotor og bærbar tank. Når den står ved huset nå, så har jeg tatt tanken ut - men det fønker jo ikke når man er ute på tur.


Hei alle sammen.

Reservedeler båtmotor, innenbordsmotor, påhengsmotor, utenbordsmotor. Jeg har tenkt til å bruke den orginale bensintanken . I denne kategorien finner du båt motordeler til utenbords og innenbords motorer, . Laget i UV-beskyttet polyethylene. Leveres uten tankkopling men med tankmåler og tanklokk med . TELEFLEX Klips for øyekobling E . Det finnes typer, til motor og til tank. Høyest i kurs står nyere utenbordsmotorer med opp mot hestekrefter, ifølge Voll.


Honda utenbordsmotor. Produsert i slagkraftig plast. Med bærehåndtak, skrulokk, avluftingsskrue og tilkobling til . Forventet leveringstid : 2-dager inn til oss. Legg i handlevogn.


De minste motorene har bensintank innebygd. Utenbordsmotoren er særlig utsatt for driftstans. Unngå at det kommer vann eller rusk i . C, 15hk type 15C.


Yamaha utenbordsmotor Spacer 9. Kjølevannstrålen på utenbordsmotorer skal ha fullt trykk.

Dette er en påhengsmotor av merke Forelle. Den er på HK og har separat bensintank. Elektronisk programmert microcomputer, Eksos utslipp gjennom proppellnav, . Tøm løse bensintanker for bensin før vinteren.


Spesifikasjoner: kr 1. Vår påhengsmotor lever et hardt liv. Stues bort full av salt. Leveres komplett med inspeksjonsluke med lokk, luftestuss for eller mm slange, eller mm tanknippel og . Bensintanken inneholder bensin fra ifjor eller tidlig på dette. Kasko dekker skade ved feilfylling av bensin på dieseltank, eller diesel på bensintank. Eget skadeteam for båt.


Priser: Suzuki liter kr. PAKKEPRIS MED UTENBORDSMOTOR. Standard fra F4. Separat bensintank. Liter, Liter.


Med motorens bensinkran kan du velge om du skal kjøre på motorens innebygde tank eller via ekstern. L bensintank og er konstruert for lett håndtering, både på vannet og i land.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.