torsdag 15. juni 2017

Torskekvote 2016 åpen gruppe

Fartøy som har torskekvote igjen skal kun kvotebelastes for den . Det sier seg selv at en halvering av torskekvotene vil få store økonomiske . Ordningen vil ellers kunne bidra til kapasitetsoppbygging i åpne grupper. I fisket etter torsk vil justerte gruppekvoter etter overføringene se slik ut:. Ferskfiskordning åpen gruppe. Ordinær torskekvote (50. av lukket gruppe).


Fiskeridirektøren foreslår vesentlig lavere kvotenivå i åpen gruppe for å dempe. For deltakelse i åpen gruppe gjelder alminnelige vilkår. Overføring av torskekvote til neste år20.


Kvoter i åpen gruppe For åpen gruppe. Mb) - Munin munin. Kvinner med fartøy i åpen og lukket gruppe. Fastsatt av Nærings- og fiskeridepartementet den 21. Det er avsatt tonn torsk til en.


Torskekvote 2016 åpen gruppe

Norge adgang til å overføre inntil prosent av torskekvoten angitt i vedlegg i. Disse kunne riktignok fortsette å fiske i såkalt åpen gruppe , men her er totalkvoten langt. Og slikt blir det fisk av: Hanssen er mestfiskende i sin gruppe. Til sammen 3tonn torskekvote. For å følge opp Stortingets vedtak om å ikke innføre vesentlige endringer, trekkes gruppen . Mangler: 20‎ Må inneholde: 20 Svaret i pdf-format - Stortinget.


Hvordan har statsråden fulgt opp anmodningsvedtak 5. Fartøy 185-034-8gruppe Åpen 119-883-22 - 15. I prosent tildelt gruppe åpen ble 20i og gruppe åpen tildelt . Særutskrift: Kystfiske i åpen gruppe. Søker vil etablere seg som sjarkfisker, med utgangspunkt i åpen torskekvote + tilleggskvote pga. Den norske torskekvota nord for 62° N endte i 20som et utgangspunkt på . Paragraf i J-Melding J-285-20åpner for at fartøy med adgang til å delta i åpen gruppe i kystfartøygruppens fiske, jf. Utvides taket for hva en gruppe han ha av kvoter på ett fartøy, øker også prisene.


For eksempel kan en kystnotbåt også ha en torskekvote , og mange ringnotbåter. I 20var verdien på ringnotflåtens rettigheter over milliarder kroner. Styret i Finnmark AP har i sak 51/i sitt møte den 03. Kystfiskefartøy i åpen og lukket gruppe med lasteromskapasitet under 500m³ som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.