fredag 16. juni 2017

Nordlending vitser

Den nye nordnorske bibelen, større enn Hamsun, Petter Dass og Oluf til sammen. Ikke alle som liker groviser, kjører snøscooter og banner som . Mack kryper til korset og sensurerer nettsida som skulle samle inn nordnorske kraftuttrykk. Serie: 1-serien. Forfatter: Erling Arvola og Thomas Leikvoll. Audun Røberg (Illustratør).


Noen nordnorske kjendiser synes . Fjeld referer til den nordnorske forfatteren og humoristen Arthur . Alltid blir vi . Det er stygt å banne. Ein svettpeis er eit ukvemsor av nordnorsk opphav, om ein mannsperson som går og sveittar i . Særlig i nordnorsk banning er forsterket sammensetning vanlig: båtehelvete gikk på grunn! Mange banneuttrykk er imidlertid faste formler, enten som rammer der.


Atle Tilrem skulle bare håve den inn mens han filmet. Se fiskehistorien som endte. Jeg tar imot tips. Sjekk også ut: Vilde ble bedt om å dempe den nordnorske. Legg igjen en kommentar.


Nordlending vitser

Nordnorsk banning. Vil du lære deg flottere banning ? Liker du rett og slett å bli kjefta på? Eller setter du bare . Mange av dere har sikkert hørt denne, om Saltdalingen og vaskemaskinen. Keyboard Shortcuts.


På kurs for å takle nordnorsk banning. Nå må du for i helvete se å få ut den forbanna brøytesjåføren. Han kan ikke ligge og daske på kjerringa . Klagene har haglet inn mot bannskap og grovt, nordnorsk språk.


Nordlending vitser

I mange religiøse miljøer er det nulltorleranse for banning. Lyse Netter: – Tykje? Din førrbainnade jåddfettargnaidd? Regnvær: – Hmm, lite nordnorsk banning på oss dessverre, det går mest . Vi påstår at kreativ banning har vært en del av norsk og nordnorsk kulturarv gjennom lang ti men nå er det utrolig mange unge som går rundt . Lars Andreas Larsens blomstrende femtitalls- nordnorsk , Olufs banning og . Erik del Barco Soleglad ser fleire gonger ut til å vera eit publikumspåskot for å koma med humørfylt, nordnorsk banning. Banning – makt eller avmakt.


Med frilyndt nordnorsk banning. Med dampande elskov på rorbuloft og i høystål. Min seksualkunnskap den gongen var på nivå uskuldskvit.


Nordlending vitser

Er det sundt å banne ? Banneord kan også være ord som blir . Et grynt etterfulgt av nordnorsk banning tydet på at det var liv , og etter å ha ropt mange nok ganger kom han mot meg med bestemte skritt. De har ingen dekning for å si at det å banne er typisk oss . Tommy Wirkola, skaperen av Kill Buljo og Død Snø, er tilbake med atter en filmparodi, fylt med saftig nordnorsk banning og et minneverdig . Kreativ, sunn norsk banning er en sentral del av både norsk og nordnorsk kultur, skriver Mack Ølbryggeri på sine nettsider. Men originaliteten .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.