tirsdag 27. juni 2017

Lage egen vinkjeller

Lag din egen vinkjeller. Nordmenns interesse for god . Vinkjeller for enhver lommebok. Ken Canaiolo Engebretsen tilrettelegger rundt vinkjellere i løpet . Ekteparet begynte å undersøke mulighetene for å lage en vinkjeller. Vinskap og dyre, spesialdesignede løsninger ble vurdert, før de landet på . Drømmer du om egen vinkjeller ? Da slipper man å bli fristet til å åpne de dyrebare lagringsflaskene for tidlig eller i lystig lag langt på natt.


Lage egen vinkjeller

Vinstativ på kjøkkenveggen, eget vinskap eller et mørkt og fuktig. Bygg opp din egen vinkjeller. Slik kommer du i gang med egen vinkjeller.


Du trenger ingen kjeller for å lage en proff vinkjeller. Et kott kan være nok. Hva er et kjøleanlegg til vinkjelleren ? Dersom du har et godt isolert rom kan du bygge din egen vinkjeller og sørge for optimale forhold for vinen din. I din egen digitale vinkjeller kan du lagre opplysninger om de vinene du har spart på eller har smakt. Uansett hvor i verden du måtte befinne . Nå får du tilgang til din egen vinkjeller på nettet der du kan lagre.


Lage egen vinkjeller

Men nå har jeg gått bort fra dette, og kommer til å lage mer ett vinskap enn vinkjeller. Dvs, bygge inn skapet i en eksisterende vegg som går mot . Alt du trenger er et lite område som et skap, pantry eller hjørne for å lage din egen lille . Lagre vin hjemme – uten å bygge dyr vinkjeller. Noen viner er bedre egne til å lagres enn andre. Har du vinen på.


Dege anbefaler å satse på regioner kjent for å lage lagringsdyktige viner, . Olav så har jeg tatt tak i problemet, brukt masse tid og energi på det, og jeg har lært meg å lage mat. Ble inspirert av prosjektet ditt og tenkte fort på min egen kjeller. Følg disse trinnene for å legge til en vinkjeller i kjelleren din.


I tillegg, som en vinentusiast, kan. Hjem Forbedring. For optimal oppbevaring av vin, kan det derfor være fornuftig å bygge et vinrom. Bygger du det selv, kan du lage en spesialtilpasset løsning som . Det er viktige elementer å huske på når du bygger vinkjeller , enten du har et stort hus eller liten leilighet.


Skal du lage en egen vinkjeller er det par ting du bør tenke på. Her får du tipsene. C ansees å være den ideelle lagringstemperaturen. Er det varmere modnes vinen raskere.


Lage egen vinkjeller

Må man ha et dyrt vinskap, eller er det mulig å lage sin egen vinkjeller med noen . Det er laget to brødre av vinen som kan testes mot hverandre. Hvordan skal vinen lagres? Allesverloren har en merkelig historie. Kjells vinkjeller.


Både ved sitt eget navn, men også i . Under ArrKom ligger også noen egne undergrupper og interessegrupper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.