fredag 16. juni 2017

Krittavle maling

Mal en tavle direkte på veggen. Vår tavlemaling henvender seg til alle som ønsker seg mer kreativ frihet i hjemmet. Med en malt tavle slipper du å . Vannbasert, matt tavlemaling, som gjør at du enkelt kan lage din egen svarte tavle på skapdøren, døren etc.


Kan påføres på f. Butinox tavlemaling liter.

Spesialutviklet matt maling for tavlebruk. Finnes i mange . Sort krittavlemaling med matt effekt - lag din egen tavle. Skriv på den tørre flaten med skolekritt. Løveføttene er elegante, men vanskelig å holde reine.


Klart det kan være kult å ha en vegg eller . Uåpnet boks med tavlemaling. Den har fått seg en lidda bulk i topplokket. Ellers står alt fint tel!

Mal underlaget med magnetmaling før påføring av tavlemaling, så får du en kritt- tavle der du også kan henge magneter! Supert på barnerommet, i gangen, . Her viser Kresten fra Malgodt. Lastet opp av Malgodt. Både magnet- og tavlemaling egner seg for de fleste slette overflater.


Slik gjøres det. Rengjør flatene med egnet vaskemiddel, beregnet for bruk før maling. Maler du innsiden av et skap med tavlemaling, har du alltid en tavle for. Generelt anbefaler vi to strøk maling , men det kan variere litt avhengig av.


KRITTAVLE MALING L SORT. Produktnummer: SEC-PNT-BL-LA. Lagerbeholdning: På lager: stk. Legg i handlevogn. Visning: Listevisning Rutevisning. HOLDER TIL 30m2. Krittavle maling. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo.

Ja, det finner du . Maling og lakk til bruk på metall. Mal veggen med fargen og få en overflate som kan brukes som en vanlig krittavle. Med tavlemaling kan du i prinsippet lage en svart tavle hvor du vil, så lenge underlaget du maler på er helt rett.


Da vil også tavlen bli mye . Tavle med ekstra effekt. Tavlemaling kan brukes alle steder der hvor vanlig maling sitter. Hvor kjøpte du malingen ? Var det lett å få ett bra resultat? Jeg grunnet den strøk med heft grunn og deretter strøk med tavle maling kjøpt på Biltema. Jeg valgte å bruke helt enkle lister på tavlen så . Ei hjemmelaget krittavle , disse kan brukes til å skrive ukeaktiviteter på også.


Tenkte jeg skulle lage en kritt tavle slik jeg har lagd før, men det kom til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.