fredag 9. juni 2017

Bosch hekksaks

Vi hjelper deg å velge hekktrimmer - blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Bosch hekksakser. Laserskårne klippekniver med diamantsliping sikrer rene kutt, og hekksaksen.


Kabelfri hekksaks for rask og effektiv klipping.

Håandtaket er justerbart i flere posisjoner - alltid bekvem arbeidsstilling. Quick Cut-teknologi - kvister og grener. Balansert vekt og . Fordelene er mange.


Den klipper uten problemer grener på opptil . Anti-Blocking-systemet gjør det mulig å . Hos oss finner du et stort utvalg av hekksakser av høy kvalitet.

Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment, men kontakt oss gjerne . Konstruert for redusert belastning på armer og rygg. Fronthåndtaket kan stilles i flere posisjoner og har antiblokkeringssystem som gjør det . Hold hagen pen med hekksaks og grensaks! Vi har flere modeller så du kan. Batteridrevet hekkesaks med teleskopstang. Leveres uten batteri og lader.


Rask levering, dagers åpent kjøp og gode priser! Er du sikker på at du vil tømme listen? Legg i innkjøpsliste. Smidig klipping: lett hekksaks som er . Produktenhet, STK. OK Elektriske AS - okelektriske.


Norges bredeste varehus på nett. Et gjennomsiktig håndtak, bakhåndtak med mykt grep og .

Den tyngste og kraftigste saksen er litt tung å bruke. Vi selger verktøy og forbruksmateriell av høy kvalitet. Hekksakser er kjekt å ha, til mer enn bare å klippe hekk. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Billige batterier til Notebooks i webshoppen.


Avaibility: På Lager. Se og last ned PDF-filen, finn svar på ofte stilte spørsmål og les tilbakemeldinger fra brukere. Maxbo har gode hekksakser og grensakser av kvalitet som er praktisk å bruke.


Kjøp hageredskaper på nett eller i butikk. W hekksaks med lav vekt på kg. Ergonomisk håndtak. High power mot. RIDE THE EXTREME. Extreme sports meet extreme performance.


Hekkesaks med 51cm bladlengde, 33mm tagger med dobbeltslipte blad. Har roterende håndtak for perfekt tilpassing og kontroll, . Bra arbeid holder lenger. Finn ut mer om våre utendørs produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.