onsdag 24. mai 2017

Kommode smal

Vakre kommoder med skuffer eller kurver, i forskjellige design og størrelser. Kommode KABDRUP skuffer smal hvit. Kjøp nå mobel24. Kniper det med plassen?


Få mer plass og et flott hjem med en smal kommode fra Møbel24.

Hos oss får du en flott smal kommode til en rimelig pris. Malou bred kommode. En kommode gir deg optimale oppbevaringsmuligheter på soverommet. Våre kommoder kan du få i ulike stilarter, farger og størrelser. Se vårt utvalg her.


Velg mellom ulike. Nova smal kommode.

En høy, smal kommode er et bra alternativ i rom med begrenset plass, for eksempel som kommoden til gangen. Om du trenger en stor kommode så kan du velge å . Hva trenger jeg å tenke på når jeg velger kommode? Kanskje du er ute etter en smal kommode til gangen, en stor kommode til soverommet, eller en lite kommode til gjesterommet? Oppdag vårt utvalg av kommoder. Denne kommoden med skuffer leveres umontert.


Produktinformasjon. Fl)40X50X111Cm Hvit Høyglans. Har du ikke meget til plads i din entre, så køb en høj smal kommode til dine sko og vanter. Bestil smalle kommoder online i webshoppen. Sammenlign priser.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Høyde 61cm, Bredde 40cm,. Få mere plads og et smukt hjem med en smal kommode fra ebuy24.


Hos os får du flotte smalle kommoder til meget fair priser. En praktisk, moderne og romslig kommode i eik av type lintøyskap, den skal perfekt passe til soverom eller.

Smal kommode DREAM BEDROOM 1. Den smale formen og mange skuffer gjør kommoden fra Norrgavel perfekt til soverom og gang. Høy og smal oppbevaring i gangen. Barock smal kommode med stk. Flott kommode i Eken serien.


Lagerstatus for varen gælder kun webshop. Kontakt nærmeste butik for . US € EUR, £ GBP, Kr SEK, Nkr NOK, Dkr DKK, zł PLN. Fyrretræs kommode med klar lak og monteret med letløbende og rummelige skuffer. Frontpladerne kan fås i hvid højglans. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.


Nada kommode smal skuffer hvit. Vi tilbyr kvalitetsmøbler med god komfort og moderne design. Smale kommoder i vakre designs. Leter du etter en kommode med en dybde på cm?


I såfall har du kommet til det riktige sted! Vi har samlet vårt utvalg av 30 . Torvald kommode bred grå. Moderne smal kommode af sort højglans, front med fire skuffet med easy luk, ben af sortlakeret metal. Udstillingsmodel med mindre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.