onsdag 31. mai 2017

Elektrisk trillebår

Elektrisk Tilbehør. Gantic er stolt leverandør av Mobarrows elektriske trillebår laget av høy kvalitet. Trillebåren har . CADDY El - trillebår. Motorisert trillebår med mye kraft!

Høy lastekapasitet og 24V batteri gir lang driftstid. Lanserer elektrisk trillebår. Den nettbaserte utstyrsforhandleren Wee. Makita har – av alle ting – nå lansert en elektrisk , batteridrevet trillebår.


Astrix – en trillebår med elektrisk fremdrift. DCU1går på helt vanlige 18V verktøybatterier. Kan laste 1kilo, . Utprøving av elektrisk trillebår med motor i navet på forhjulet og med tipp.

Kanskje en elektrisk trillebår er noe å ha på hytta. Hytteavisen har testet den! Vognen har manuell . Perfekt for tung og. Den elektriske, børsteløse motoren gjør hele jobben uten støy eller produsering av avgasser.


Proff Mobarrow elektrisk trillebår. Nå er det nemlig kommet en batteridrevet elektrisk trillebår , med benevnelsen Sherpa. Navnet henspeiler som kjent på på folkegruppen i . Extrem tools el. Her kan du laste inntil 1kg og . Dette er en selvgående batteridrevet elektrisk trillebår av meget høy kvalitet. Båra har egen ramme av kraftige stålrør som gir den en meget sterk og holdbar . Motorsiert trillebår som er ypperlig for transport av varer etc.


Sherpa er en batteridrevet elektrisk trillebår som lett kan flytte last på opptil 1kilo og 1liter, også i vanskelig terreng. Rammen er konstruert med kraftige stålrør som gir den en meget sterk og holdbar. Muck-Truck kan mye mer enn den ser ut til.

Med en lasteevne på 3kg kan vår motoriserte trillebår dekke behov ved . Reservebatteri som passer for elektrisk trillebår. Batteri: Dc 24V. Produktanmeldelser (0).


Skriv en produktanmeldelse og del dine erfaringer med. Vis treff i kart. Caddy elektrisk trillebår har stor kapasitet. Lader følger med trillebår. En slik trillebår har du neppe sett før.


Eller har jeg misforstått elektrisitet helt? Andre har også sett på. Gardenia PP 100. Twinca ES-5er en smal elektrisk motortrillebår med en lastekapasitet på 5kg.


Smart tipp har den i alle fall. Og går på strøm. Journalposter i sak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.