mandag 29. mai 2017

Betongskrue uten plugg

Her finner du betongskruer og lettbetongskruer. De brukes direkte i materialer som betong, lettbetong, murstein og leca uten behov for plugg. Vis mer Vis mindre. Betongskruen dras direkte inn i et forboret hull, uten plugg. Selvskærende lettskru skrue med grove gjenger for piercingmontering i porøst grunnmateriale.


Betongskrue uten plugg

Skruen er produsert . Monteres uten boring og plugger direkte inn i grunnmaterialet. BETONGSKRUE , FFS 5X82MM. Spesialherdet skrue som dras direkte inn i et boret hull, uten plugg. Den er helgjenget med en såkalt hi-low gjenge, som forenkler . Enkel og sikker montering til betong: uten bruk av plugger med TI- betongskruer fra SFS intec. TI betongskrue = mm.


TI skruene kan om ønskelig leveres . Helgjenget med . Bredesen understreker . Den har nedfelt hode og kan derfor brukes til å feste tre- eller stålplater med nedfelte . Det lille sylindriske hodet gir et pent resultat. For utendørsbruk anbefales betongskruer med korr. Denne skruankeren blir festet enkelt uten plugg. Din fordel: Stor tidsbesparelse ved monteringen.


Ved montering av Heco Multi Monti skruankere av type MMS-S. For direkte montasje i betong uten plugg. Herdet og elforsinket. Da trenger du gjerne en plugg når noe skal festes. De godkjente stål- og rustfrie stål versjonene muliggjør bruk i sprukket og ikke-sprukket betong, . Pluggen utvider seg i borhullet, når skruen monteres.


Essve betongskrue ELZ 10mm 6-kanthode - Se video her! PLUGG SPIKER 5X HVIT100PK Les mer. Thorsmann plugg og skrue? Kanskje disse kan skrues rett i betongen uten forboring?


Det er ikke alltid du har en plastplugg i riktig dimensjon. Velger du skrue og plugg er suksessfaktoren å lese på pakken slik at skruen passer til pluggen og . Resultatet ble en delgjenget betongskrue med stor diameter på hodet. Designet gjør at. Universal karmplugg i nylon med undersenket hode og syrefast Askrue.


Ekspansjonsbolt syrefast Afor sprukket betong og betong uten sprekker. Sikrer hurtig, enkel og ekspansjonsfri montering uten bruk av plugg. Spar i den billigste butikken. Brukes i forborete betonghull uten plugg. En blankforsinket betongskrue i stål!


Shopping cart Legg i handlekurven. Passer for boring av plugg - og ankerhull i. Med et omfattende utvalg av ekspansjonsbolter, betongskruer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.