torsdag 27. april 2017

Låsbart skap

Få orden i papirene med et av våre svært rimelige arkivskap. Du kan velge mellom ulike design, blant annet låsbare skap med hjul. Se utvalget på ikea. Vi har et stort utvalg kontorskap for et stilig og praktisk kontor.


Gi medarbeidere og besøkere gode oppbevaringsmuligheter ved hjelp av elegante småromsskap.

Om du har behov for skap hvor personlige . Store og små dører, med eller uten postluke. Leveres i lys og mørk eik, hvitt . Verktøyskap for opphenging. Legg i handlekurv. Solid skap med justerbart hylleplan.


Skapet er låsbart.

SPAR ved kjøp av stk skap i nettbutikken. Låsbart verktøyskap i stål med justerbare hyller. Lys grå laminat Bredde 8 Høyde Dybde 40. This product can only be purchased by members.


Velg materiell . Varenummer: BRF-UTV-SKAP Kategori: . Enjoy låsbart skap. Takket være den enkle designen, ser den ut lys og modern, du kan sette bøker i det og vakkert eksponere en vase eller annet dekorasjon. Mål 90x50x50cm BxHxD.


Noe gikk galt, prøv å legge til igjen. Valgfri innfesting i side, topp eller . Ekstra hylle for grått skap. Veggskap låsbart. Cupboard made of stainless steel.


Lås inne farlig vaskemiddel eller andre ting du ønsker å ha ekstra god kontroll på. Praktisk tilbehørsløsning til din .

Bisley låsbart kontorskap med sjalusidører. BeskrivelseSupport. Dør i glass med lås.


Avtagbare sideplater . Utstyrsvogn med låsbart skap , ideell for oppbevaring av f. Den åpne og luftige konstruksjonen sikrer at våte gjenstander ikke mugner under . På størrelse med et IKEA veggskap, og kan etter vår mening forsvares mot NORMENs krav: Boltet til vegg, gulv eller skrivebord. Dokumenteres i HMS- systemet. Laget av slagfast og bruddsikker plast. Kjøp produktet i vår nettbutikk nå!


Raaco Safebox låsbar oppbevaringskasett for 3stk Carry Lite CL-80. Raaco safebox, For sikker oppbevaring av stk. Skuffen glir lett på skinne med kulelager, låsbart med nøkkel. Skriv produktanmeldelser.


Produktanmeldelser. Safety Bull låsbart skap for sikker og enkel oppbevaring av utstyr og verktøy. Kontakt oss for pris. Nøkkellås, 150x220x2mm. Elektronisk kodelås, Sylinderlås.


Dataterminalskap, låsbart , med vindu i plexiglass på framsiden, og en dør på kortsiden. Oppbevaringsløsninger gjør det enkelt og raskt å få orden i sakene! Hos Jula har vi et bredt sortiment av hyller, kasser og skap. PC- skapet kan leveres med strømuttak for lading og . Storage er et låsbart skap med dører.


Fås i to utførelser, direktelaminat eller finér. Dette er et avlåsbart veggskap med kabelinngang fra Toten. Det kan enten kalles et lite låsbart skap (med kabelinngangshull i bunnen) eller ganske enkelt for en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.