fredag 24. mars 2017

Luftavfukter

Unngå mugg og fuktskader i hjemmet med en luftavfukter. Se vårt store utvalg av luftrensere fra merker som Wilfa og Woods og få et bedre inneklima i dag. Luftavfuktere – fra inne i boligen til krypkjelleren.


Luftavfukter

Med en luftavfukter får du hjelp til å holde luftfuktigheten på riktig nivå. I bomiljø, bo kjeller og loft – avfukteren . Hjem og husholdning › Varme og klima prisguiden. Vi hjelper deg å velge avfukter - blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Høy luftfuktighet kan gi råte, mugg og er helseskadelig.


Les mer om dette på Powers . En luftavfukter trekker fuktighet ut av luften, og kan være en løsning for å få bukt med fuktig luft. Ifølge den svenske Energimyndigheten kan en . Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i . Norges mest populære avfuktere!


Avfukter fra Meaco. Best i test flere ganger. Egen funksjon for klestørk. Hva skal du tenke på ved valg av luftavfukter for båt, bobil og campingvogn? Temperatur er helt.


Våre luftavfuktere bidrar til lavere luftfuktighet i kjeller, på loft, på bade- og vaskerom og andre utsatte rom. Det gir et bedre klima med mindre risiko for fukt og . Senking av luftfuktighet kan gjøres . Er du plaget av fukt og dårlig inneklima i boligen din? Tekst: Kari Gjertrud Dølgaard Foto: Meaco. Renser og tørker luften i kjeller, båt, hytte, garasje.


Meaco DD8L er luftavfukteren alle snakker om. Tørkerotorbaserte avfuktere fungerer bra ved lave temperaturer og passer. Det er jo så tørt og fint her tenker mange.


Likevel selger vi mange luftavfuktere hvert år, og det er det gode grunner til. En effektiv luftavfukter gir deg kontroll på innendørs luftfuktighet slik at du kan unngå problemer som mugg-og soppvekst, råteskader og korrosjon. Har du en enebolig med kjeller? Se denne videoen og lær om.


Luftavfukter

Alltid til gode priser! Handle på nett eller besøk et av våre varehus for en hyggelig . På lager hos varehus. Legg i handlevogn. Støtte hele veien fra behovsanalyse til installasjon! Mange sliter med fuktproblemer i huset, og særlig i kjelleren på grunn av dårlig drenering.


Våre svært populære luftavfuktere i Arida serien installeres på 1-2-3 . Valgkriterium romtemperatur. Gjennomsnittlig lufttemperatur i rommet som skal tørkes, er den viktigste kriteriet når du skal velge en egnet luftavfukter. Tørking med Remko luftavfuktere er svært økonomisk og effektivt. Energiforbruket er minimalt sammenlignet med å varme opp og deretter ventilere ut fuktigheten . Har kjøpt inn avfukter men er litt usikker hvordan jeg skal bruke denne . Testvinner flere ganger! Profesjonell avfukting fra TROTEC.


Kondensavfukter Høy ytelse selv ved lave temperaturer. Maksimal støv- og fuktighetsbeskyttelse for alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.