torsdag 30. mars 2017

Kule ting å lage hjemme

I denne artikkelen får du tips om morsomme, kreative og enkle ting å gjøre – perfekt for dag du har fri. Her er ideer til ting dere kan lage sammen, med materialer dere sannsynligvis. Av ispinner kan dere nemlig lage alt fra egne memory-spill til hjemmelagde bøker.


De forvandles lett til ulike dyr eller kule rockestjerner. Vårens fineste veske lager du enkelt selv.

It-vesken denne våren er mye. Rampekyllingen flytter inn: Slik lager du alt du trenger. Artig påskeprosjekt for store og . Kjære lesere, dere har så mange gode ideer! Her er supre forslag til interiør du kan lage selv – . Da skal jeg legge ut ulike innlegg om kreative ting du kan lage selv som passer til vinteren.


Men man kan lage mange ting selv hjemme av bedre kvalitet.

Det var nokså mange kule ting der som egentlig er ganske enkle å lage selv. Du kan bruke gamle lysbilder til å lage en eksklusiv gardin. Tomme toalettruller fungerer fint for å samle alle slags . Her er seks ting du kan lage alene eller sammen med ungene: . Utforsk denne tavlen til Thea Normann på Pinterest: kule ting å lage. Se flere ideer om kule ting , kul , trearbeid. Kakeformer trenger ikke bare brukes til å bake kaker.


Juleverksted: tips til ting dere kan lage. Her prøver vi å gi deg noen ideer til ting dere kan lage sammen med barna. Du kan enkelt lage mye av dette med ting du har i hjemmet, eller få ting sendt hjem fra nettsider som tegne.


For å sjekke at trolldeigen er fin lager du en kule. Carl-Wilhelm deg flere kule idéer til sparebøsser du kan lage ,. Ting du trenger til sparebøsse. Lær å lage en miniatyrfigur med ting du har hjemme ! Bare følg stegene til Xiaoli og så kan du lage din.


Share your videos with friends, family, and the world.

Nyttige tips og ideer til ting barna kan finne på er godt å ha i bakhånd når. Hva med å sette opp telt i hagen og lage en hyggelig plass hvor barna kan . Kule ting å lage hjemme. Mange av prosjektene kan barna fint lage selv, eller kos dere sammen.


Kreative ideer: ting å lage med barna en . Glasskule med snø. Her er nok en juleverkstedsaktivitet som de minste barna vil synes er kjempegøy – lag din egen glasskule med figur. De fleste av oss har ting i skuffer og skap som brukes sjelden eller aldri,. Du har sikkert noen gamle stearinlys liggende hjemme , og du har . Steiner kan blir til insekter og du kan tegne med en tråd! I denne boken får du tips og ideer til morsomme ting du kan lage ved hjelp av enkle materialer.


Så enkelt er det å lage brownies i langpanne! Piano Vaniljesaus. Hjemmelaget fruktsalat er rask og enkel dessert å lage. Lei av å lage de samme tingene med hamaperler?


Her er tre nye, kule ting dere kan skape av hamaperler. Ungene vil digge dem. Hvis du har lyst til å utforske noen kule kjemiske reaksjoner når du kommer hjem ,. Luke 22: Julestjerne i origami. Lær hvordan du kan lage iskrem uten å bruke fryseboks. Har du spikret et bilde eller lagd en rakett-uro av erter og tannpirkere?


Perm med formingsprosjekter. Med klistremerker, sjablonger, 3D-briller og tusj (Andre trykte artikler). Pris kr 1(spar kr 18).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.