mandag 27. mars 2017

Gipsanker tak

Vi skulle henge opp noen taklamper. Dro til en forretning og ble anbefalt gipsanker og skruer. På boksen til gipsankerne står det at det er . I gips taket er maks anbefalt vekt kilo når du kun fester i gipsen. Skal du montere.


Noen av disse er: Duo Max, Rosett, T-Plugg, Metall gipsanker.

Med riktig valg av gipsskruer og gipsanker kan du føle deg trygg på at det du. GIPSANKER MED KROK. Egnet til oppheng av lamper i et platetak, der det er hulrom på oversiden. Vippe- armen stikkes gjennom hullet i taket.


Metallanker som skrus inn i gipsplater ved hjelp av skrutrekker. Forhåndsboring er ikke nødvendig. Går det greit å skru.


Så til vegg montering må du ha eit gipsanker for å fordele vekta av lampen.

Er lampen tung . Her må du ha tak i skikkelig forankring, ellers detter både hylle og gips av veggen. Se vårt utvalg her. Kjøp på nett eller i butikk.


Det er faktisk lett å henge tunge ting i en gipsplate! Du kan velge mellom mange forskjellige festemidler når du skal henge opp noe i vegger eller tak av gips. TV-er, gevir, Munch-malerier og annet på gipsvegger og - tak , er han en redningsmann. Hans løsning er anker, nærmere bestemt gipsanker. En annen anerkjent løsning er metallpluggen, kjent som Molly-plugg.


Denne utvider seg også bak platen, men man sørger for dette ved å. Har du vegg, tak eller gulv som ikke er i tre? For feste av lettere gjenstander kan man også skru inn et gipsanker. Vi har gipsplugger, gipsanker , gipsskruer, spikerplugger, muttere, skiver og mye mer.


Trenger du tips til hvilken plugg eller spikerplugg du skal bruke? Monteringstang – for rask og enkel montering av gipsanker. Gjør at ankeret ekspanderer riktig.


For ett og to lag med gipsplater.

Gipsanker fischer nylon Duoblade. Gripevinger ekspanderer og griper tak i materialet. Duck Foot gipsanker for rask, sterk og sikker montering i enkel og dobbel gips A. Legg i huskeliste. På lager i butikker . Driva Nylon GK (med skrue og montasjeverktøy) Beskrivelse:De kraftige gjengene skrus direkte inn i gipsplaten uten forboring. Deretter settes . Hvor får man tak i innvendig skruefeste Elko?


Ta vekk gipsanker ByggeBolig. Hos Elektroimportøren får du et stort utvalg av maskinskrue, drive, grabberskrue, selvborende skrue, gipsskrue og treskrue i mange forskjellige lengder fra kjente . Logg inn for å se lagerstatus. For montering av lette oppheng i tak. Tilbake Trelast og listverk . Opplever at gipsanker begynner å snurre rundt i hullet når det begynner å bli motstand. Virker som hodet ikke har fått godt nok tak i gipsen.


Jeg borer også så.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.