torsdag 30. mars 2017

Adgangskontroll

Vi forhandler Dorma og Assa Abloy dørlukkere og dørautomatikk da vi har etter mange års erfaringer satt vår lit til disse merkene. Det blir levert kvalitet og . En dørpumpe blir også omtalt som dørlukker. Det er en komponent som lukker døren automatisk med hydraulisk eller mekanisk kraft.


Tilgjengelighet: stk. Dørpumper anvendes der.

Minste salgsenhet: 1STK. Trioving, dørpumpe. Ingen produkter ble funnet som passer dine valg. Produkt-stikkord. Interesseret en i Dorma dørpumpe ? Legg i handlevognen.


Vi har her også en guide til Dorma dørpumpe ts justering. Klik her og se nærmere! Inngangsdørene våre er utstyrt med en Dorma dørpumpe , som du selv kan justere.

Bruksanvisning for justering av dørpumpa (pdf). Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i . Bygg har som mål å tilby dører og andre byggevarer med god kvalitet til rett pris.


Vi legg stor vekt på rask leveringstid og god service til våre kundar. Vi hjelper deg med anbud på dørpumpe. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører.


Her finner du dørlukkere i forskjellig bredder og vekt, slik at du enkelt kan velge riktig variant for hvert prosjekt. Se alle varianter her! BeskrivelseSupport.


Comfort bryter med styring av dørpumpe er en enkel løsning for personer med behov for automatisk døråpnerfunksjon. Løsningen inneholder en bryteaktuator . Enten det gjelder private hjem eller moderne kontorbygg, kombinerer dørlukkesystemene fra dormakaba brukervennlighet, design og førsteklasses . TS dørpumpe er beregnet for de fleste dører. Velger du en ytterdør med dørpumpe vil døren lukkes automatisk. Pumpen har en justerbar lukkekraft og. Med en skjult dørpumpe er det ikke mulig å se dørpumpen innenifra når døren er lukket.


DK - Stort udvalg af Elartikler og VVS. Lagerbeholdning: På lager.

Estimert leveringstid: dager. Dorma TS-er en elegant og pålitelig dørlukker med glideskinne. I likhet med TS-er denne modellen både rask og enkel å montere, og passer på alle våre . Dette kan føre til fare for elektrisk sjokk.


Etter en vellykket installasjon av produktet så . Search for: Search. Låsesmeden Larvik AS. Alt for en enklere hverdag. Justering av lukkestyrke. Dersom forsyningen til hver elektrisk dørpumpe kommer fra et sentralt ste er det å lese i forskriften at man skal vurdere funksjonssikker kabel eller andre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.