torsdag 16. februar 2017

Kritt til tavle

Her finnes også alt utstyret du trenger for å gjøre tavlen komplett. Vi har ulike typer magneter, whiteboardpenner, tavleutviskere, tavlekritt og mye mer. Fine og fargekritt kritt til å tegne på tavle. Pakken består av kritt i fargene oransje, grønn, gul, lilla og rød.


Søk blant alle typer ting i hele. Kombinert kritt - og whiteboard tavle.

Selvklebende tavlefolie er perfekt til barnerommet, kjøkkenet, og gangen. Tingstad gir et komplett utvalg av kritt - tavler. Vi har tavler egnet for plassering på bord og . Du finner våre tavler i flere forskjellige modeller og størrelser. Denne frittstående tavlen kommer med tosidig design slik at den kan brukes på to måter. Med kritt - tavle på den ene siden og whiteboard på den andre kan du . La barnet utforske kreativiteten som en profesjonell kunstner.


Velg lerret – krittavlen, tusjtavlen eller sett inn MÅLA . Vis som Grid Liste.

Sortering, Produktnavn, Pris. Bruk synkende rekkefølge. Tavle med aluminiumsramme med grå plasthjørner, som kan fås med ulike overflater. Svart, blå og grønn er til kritt og hvit er med glassemalje for whiteboardtu. Justerbar tavle med papirrull.


Sort tavle på den ene siden og magnet whiteboard tavle på andre siden. Massiv poppel, klar lakk og rødmalt. Her kan man tegne eller skrive beskjeder ! Praktisk kritt tavle med fargerike kritt.


Detaljert beskrivelse. Nesten støvfritt tavlekritt . Du får meter med kritt - tavle som du kan klippe ut til ønsket størrelse og form! Ta av beskyttelsesfilmen og klistre det du har laget der du måtte ønske. Forvandle vegger, bord og andre overflater til en tavle på et blunk med tavlefolie for kritt. Print: Ensidig Printmateriale: Folie Størrelse: Leveres på rull, . Sammenlign priser.


Les tester og omtaler før du kjøper. Med en malt tavle slipper du å styre med å henge opp, lage hull i veggen eller bruke tavlestørrelser som ikke passer for deg – for her velger du størrelsen på tavlen. Med denne flotte tosidige tavlen kan barna både leke og lære!

Tavlen er todelt på bein hvor den ene siden har kritt - tavle og den andre whiteboard. Gjør en kjedelig veggflate, bordflate om til en praktisk og dekorativ kritt - tavle. Moderne vri på den gode gamle tavlen. På skolen var det tavle og kritt.


Det virket også, men det føles ryddigere, og litt voksnere med whiteboard. Det hvite underlaget fylles med blå eller sort skrift, . Dette er en selvklebende kvalitets folie som selges på rull i lengder på meter. Helt ideell når veggfelt eller større.


Treskilt med hampetau for oppheng. Vi har alt av tavler i alle størrelser og kan levere over hele landet. Kritt medfølger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.