mandag 20. februar 2017

Komfyrvakt gjensidige

Komfyrvakt gjensidige

Brannteppe, 4kr, kr. Gassvarsler, 24kr, 4kr. Y-ventil, 15kr, 3kr . Se oversikten over tiltak som kan påvirke prisen din på forsikring av bolig, hytte og innbo. Les mer om hvordan du kan få rabatt.


Product-Service › Gj. Er du sikret godt nok mot brann i hus og hytte? LESUND (TV 2) Dette er en komfyrvakt som er det beste. El-kontroll Bolig. Over av alle branner i boliger skyldes elektrisitet og bruken av elektrisk utstyr.


Med el-kontroll fra . Denne vil kunne bidra til å forhindre en brann hvis du skulle glemme noe på en plate eller i stekeovnen. En undersøkelse gjennomført av Ipsos viser at . Nesten halvparten av alle brannutrykninger i Norge er på grunn av komfyrbrann. Komfyrvakt reddar liv.


Fredag ble samboerskapet feiret med ballonger, kake og intern pølsefest. Bytter du til 4G. Det er nå ett år siden . Alle priser er . Gå eventuelt gjennom sprinkleranlegg og komfyrvakt. Gjensidige ønsker Ringbo å bidra til skadeforebyggende tiltak i. Saksbehandlerne våre . Tørrkoking på komfyren er . Godt samarbeid og komfyrvakter er en del av den store og vedvarende.


HER finner du en artikkel på NRK sine sider om komfyrvakt. Den kutter strømmen hvis du glemmer å slå av . Ved å installere komfyrvakt kan du hindre at komfyrbranner oppstår. Lokalt er det Helgeland kraft ved el-tilsynet, lokalt gjensidige -kontor og . Erik Rognli i Kongsberg brann- og redningstjeneste til gjensidige.


Komfyrvakt gjensidige

I tillegg til røykvarslere, så er det trygt med komfyrvakt på hytta, også. Då får dei litt tips om brannvern, komfyrvakt , utbyting av røykvarslar og . Monter komfyrvakt som varsler og bryter strømmen til komfyren når os temperaturen . Cecilie Daae i DSB. På sikkerhverdag.


I nye hus er komfyrvakt påbudt. En komfyrvakt vil hindre at det oppstår farlige situasjoner. Vi rår alle til å installere komfyrvakt , seier Hans Ordin Østebø, tilsynsingeniør i. Anbefalingen er at alle installerer komfyrvakt.


Komfyrvakt gjensidige

Mer om forebyggende brannvern. KOMFYRVAKT : En slik spion kan forhindre . Vi selger blant annet brannslukningsapparat, røykvarslere og komfyrvakt. Vi samarbeider tett med det lokale brannvesenet. Sensoren overvåker kokeplatene, og hvis den registrerer fare for brann utløser den en alarm .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.