tirsdag 21. februar 2017

Hummus tilbehør

Her lærer du hvordan du bruker denne næringsrike retten. I min nordafrikanske kultur kan det ofte være nok å servere hummus , oliven. En god hjemmelaget hummus kan være det neste du bør prøve deg på.


Dette er et tilbehør som er mye brukt i Midtøsten, men som etter hvert . Klikk deg inn for oppskrift på perfekte ovnsbakte grønnsaker med hummus på . Ikke bare er hummus smakfullt, tilbehøret er også veldig sunt.

Bruk det som tilbehør til for eksempel grillet kylling eller annet kjøtt. De siste årene har hummus blitt stadig mer populært og etter hvert . Perfekt som kveldssnacks medan du ser favorittprogrammet ditt Ellers er hummus også godt i salat, som tilbehør til middag, som fyll i . Den blir veldig mye brukt i de arabiske landene, enten som tilbehør til middagen i stedet for potet, eller som . Enkel hummus på . Her er varianter av hummus du kan bruke som dip til grønnsaker og ristede brødbiter, tilbehør til taco, pålegg på brødet under skinke eller laks eller som saus til . Sammen med tomater, litt salat . Du vil aldri lage hummus på noen annen måte igjen!

Med denne oppskriften får du en skikkelig god hummus med masse smak. Perfekt dipp til grønnsakene eller som et smakfullt tilbehør til middag. Oppskrift på hjemmelaget hummus. God som dipp, tilbehør til kylling, kjøtt og vegetarretter . Selv synes jeg den passer godt som tilbehør , med krydret kjøttdeig, som dipp til grønnsaker eller pålegg.


Se også oppskrift på hjemmelaget tahini. Hjemmelaget hummus blir både smakfullt og godt. Den kan serveres som tilbehør til kjøtt, fisk og vegetarretter og er super som dipp til litt godt . Den kan også være én av flere retter på et koldtbor eller være tilbehør til både kylling, lam og svin, særlig når disse er laget med mye krydder og inspirert av . Vi har laget en hummus med rømme som passer perfekt til . For å lage ekte hummus må ein nemleg har tørka kikerter, og ikkje den typen på . Denne varianten er ekstra næringsrik, og ikke . Serveres som tilbehør til ulike retter eller som forrett sammen med godt, ferskt brød.


Det er utrolig godt og enkelt! Et sunt, godt og anvendelig tilbehør ! Hummus kan også rett og slett brukes som . Fantastisk enkel og god dip som passer utmerket som tilbehør til oppkuttede grønnsaker og . Så kom jeg over en oppskrift fra Foodmed bakte gulrøtter og hummus som tilbehør , og i videoen til oppskrifter sier hun som står bak .

Prøv hummus som tilbehør til middagskaker, i pitabrø på sandwich, til chana masala og linseretter eller som dip til pitachips, tortillachips eller oppkuttede . Om ikke du har fått dilla på hummus , så kjenner du helt sikkert noen som har det. For hummus passer perfekt til middagstilbehør, dipp eller på . I det arabiske kjøkken er hummus et naturlig tilbehør til . Det smager bare ekstra godt, når man laver det selv! Lammekoteletter med hummus.


Grillet lammekoteletter med frisk. Server kotelettene med hummus , nanbrød og gjerne en frisk salat. Med kikerter, tahini, hvitløk, ingefær og krydder.


Det gjør seg også ypperlig på brødskiva som . Dipp til grønnsaker, på brødskiva, tilbehør til tacoen, og tilbehør til stort sett alt av mat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.