torsdag 16. februar 2017

El scooter finn

Søk blant alle typer ting i hele Norge! El scootere på lager. For alle aldre, men anbefales til dem over år. Kjøres lovlig på vei og sykkelvei. Vanlige regler for sykkel gjelder.


El scooter finn

Se pris ferdig montert. Sammenleggbar elektrisk sparkesykkel på 5watt som er grei å ha med bak i bilen. Nesten ikke brukt, men trenger nye batteri pga. Fin elektrisk scooter til barn selges da den har blitt for liten. Passer fint for barn fra 7år og oppover.


Lys både foran og bak. Elsykkelen kommer på men vil ikke gå fremover Tror det er noe med kjetting eller motor selges derfor som delesykkel. Sertifikat og registrerings fri elektrisk seniorscooter. Farge: Lazer Red.


Mål: L1x Bx H1cm. Egenvekt: 1kg. Batteripakke til el -sparkesykkel,stk 12V12Ah , for sykkel eller scooter rezer. Selges i deler Taggs el scooter , el sparkesykkel, delesykkel, goped.


El - scooter til salgs! Den er fin og kjøre og er behagelig. Det er en 5w. Den har et rekkvidde på ca km flat . Nye, kun brukt km for å teste dem.


El scooter finn

Max vekt 2kg . Sykkelen følger reglene som gjelder i Norge. Best på kvalitet å service. Anbefalt aldersgrense år og oppover. Pent brukt el scooter selges.


Batterier er nye, og kjøpt på Dekkspesialisten. En sprekk i salen. Rom under salen, og bak for oppbevaring. Hei selger el scooteren min det eneste som er galt med den er at batteriet er ekstremt dårlig. Men alt annet funker som det skal byttet nylig . Shoppraider hjulstrekk el scooter stor stabil scooter fra en ledene scooter levrandør som har levert el scooter i mange år Denne kravler seg . SPAR TUSEN PÅ EL.


Tilsvarende vår modell selges i butikkene for ca. Den elektriske Scooteren - VIRON er utstyrt med en kraftig 8watts elektrisk motor. Den volts batteripakken består av tre volts batterier med Ah, tar . Ladetid er til timer, avhengig av temperatur.


LED hovedlys gir sikker kjøring på mørke kvelder. Les mer på Finn. The electric lady. Vespa Elettrica har en rekkevidde på opptil mil takket være litiumiodebatteriet.


El scooter finn

Finn Cycles are single rider electric golf carts that are sporty, invigorating and encourage ready golf. Du lader scooteren. Get your Personal Golf Machine now! Vi har et stort utvalg innenfor tung og lett motorsykkel, mope båt og utstyr fra ledende leverandører.


Vi har Hordalands beste og største utvalg av mopeder og scootere. Bergen MC Center fører Derbi, Peugeot og SYM scooter. NIU leverer det beste elektriske kjøretøyet i tohjulsklassen, drevet av en Bosch elektrisk motor og Panasonic litium-batteri.


Electric scooters are available through the Uber app. Registrer deg for å reise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.