mandag 13. februar 2017

Discolys pakke

Pakker med partylys på lager hos Gear4music. Sol Partylys, Pakke - Tåke, Strobe, UV, RGBW og Krystallkule. Cluster Mini Derby- lys fra Gear4music, Par. Lysutleie – Medium lyspakke tilbud. Denne lyspakken inneholder godt med lys for de mindre festen, kanskje du skal ha fest hjemme eller på ett locale da er . For dager siden — Selger div discolys som ble brukt på barnebursdager når barna var små.


Discolys pakke

Blir bare liggende så på tide noen andre får dra nytte av dem. Alt som trengs for å få bra lys og liv på dansegulvet. En meget prisgunstig og effektfull discolyspakke.


Passer perfekt til mindre disco, fritidsklubben, puben eller hvorfor ikke starte ditt eget discotek hjemme! Spennende discolys effekt. Dette er en bransjestandard som leverer bra og kraftig lys utbytte. Super enkel og effektiv pakke med lys på stativ. Vi har utleie av høyttalere, røykmaskiner, lys og mer i Oslo, akershus og omegn.


DAD ARKPLUS1BK-ST søyle pa pakke 2. Enkel lydmikser for tilkobling av egen PC, iPod etc - Ett lys -stativ med . Aktive Høyttalere . Vårt utvalg inneholder i hovedsak klassisk belysning, bevegelige lys og proled belysing. I tillegg leverer vi røkmaskiner, skummaskiner, og sceneeffekter som pyro . Liten lyspakke som passer perfekt til hjemmefester og små forsamlingslokaler med musikk. Du finner din Philips Hue Startpakke her. Lite med effektiv pakke for å lage feststeming i mindre lokaler (100- 1m2). Våre pakker inneholder det du trenger for et komplett arrangement.


Store og små lysrigger med . LED lyskaster stk. Discolys Ass i en pakke 3xAA. Du skal være logget ind for at se priser. Relaterede varer. Klar for tidenes disco party?


Discolys pakke

Alt du trenger i en pakke ! Pakken inkluderer høyttaler med discolys. Bruk pilene ved siden av budbeløpet til å angi maksbu før du trykker Legg inn autobu systemet vil da øke budet for deg dersom noen byr over deg. Det mest vanlige er noen discolys effekter mot dansegulvet, men mulighetene er uendelige. Forestill deg at du kan skru av alle lys i hele boligen med kun ett trykk. Opplev magien ved å forvandle et arbeidsrom til hjemmekino med et tastetrykk.


Likevel er vi fulgt med tiden, og tilbyr diskolys som er langt mere . Hyr Komplett lys og røyk pakke ! Vælg det ønskede udstyr eller de pakker , som du ønsker at leje. Tryk på Book Nu-knappen og læg udstyret i kurven. Vælg om du vil have det hele leveret . Perfekt for fester og arrangementer.


Discolys pakke

Bergen Lydutleie er total leverandør av tekniske løsninger til privat og bedriftsmarkedet. Lydanlegg, lys , video, scene og bemanning. Her er du: Forside Lys udstyr .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.