mandag 30. januar 2017

Uteplass tips

En hage har stort potensiale. Her får du noen gode tips til den perfekte uteplassen og hagen fra hagedesigner Anneli Rose Bengtson. Hvordan bør hagen opparbeides for å få maks ut av tomta, og hvilken hagestil kler huset best?


Dette er typiske spørsmål som jeg hjelper våre huskunder å finne . En velstelt hage og tilpasset uteplass vil kunne være med på å øke verdien av eiendommen.

Med enkle grep kan du forandre en grå uteplass til . Planlegging av uteplassen. Vi kan hjelpe deg med planlegging av uteområdet, enten det er terrasse eller i hagen. Gode omgivelser påvirker deg og uterommet . Se hvordan TV-teamet gikk frem for å lage en nostalgisk hage i Kjersti.


Dette er fortellingen om en virkelig neglisjert uteplass , om Petter som . Det vil gi spennende løsninger å tilføre hagen høydeforskjeller, og det kan gjøres både ved å fylle opp terrenget, men like gjerne å senke terrenget i utvalgte soner.

BRUK UTEPLASSEN : - Innrett hagen eller uteplassen slik at du kan bruke den mer. Det behøver ikke koste mye, mener hagedesigner Darren . Nyt uteplassen hele året. Uansett hvilken uteplass du har, stor eller liten, balkong , uteplass eller terrasse, kan du finne møblene du trenger for å gjøre det til . Med et vanntett beskyttelsestrekk holder hagemøblene dine seg fine lenger. I tillegg blir rengjøringen av utemøblene dine mye lettere om de har fått stå under trekk . Drømmer du om late dager i hagen ? En pergola er et godt alternativ som definerer uterommet, gir skygge og blir dekorativ når plantene får . Din hage i potter.


Vil du også ha en pottehage med spiselige planter og fargesprakende blomster – selv om du bor i leilighet eller bare har en lite. Stor og stilig hagestue. Den hyggelige utestuen fungerer som et ekstra rom hele sommerhalvåret.


Utestuen består av et åpent, avlangt rom med . Er det på tide å utstyre hjemmet med en god høytrykkspyler, robotgressklipper eller en høyttaler til uteplassen ? Det er enkelt å innrede en koselig terrasse og nå som sommeren snart er her er det på tide å starte planleggingen.

Gjør det fint på uteplassen ! Uteplassen lar seg enkelt fornye. Her viser vi deg hvordan du kan skape din egen oase med små grep. Her er vår guide til de viktigste hagetrendene for året – både for deg med liten uteplass og for deg med stor hage. En uteplass kan brukes til. Millioner av hager : I dag har nesten millioner nordmenn tilgang på hage , enten hjemme, på hytta eller begge deler.


Men ikke alle gjør det . De har blitt til hoved- uteplassen i hagen i hvertfall når det er for lite eller for mye sol på terrassen. Hagen utenom teltet etc. Velholdt, familievennlig enderekkehus. Velkommen til visning i Havreveien 20! Innholdsrikt enderekkehus med fin utsikt, skjermede uteplasser og soverom.


Se boligen med digital visning. Hyggelig inngangsparti. Plasser stolen på terrassen eller hagen.


Den hvite Hee Chair (HER) kan friske opp og modernisere uteplassen ! HAGE VED SJØEN: Den flotte leveggen ved uteplassen er laget av. Med stor egeninnsats har eierne bygget lysthus og uteplasser som de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.