tirsdag 31. januar 2017

Dykksag eller sirkelsag

Proff styreskinne til senkesager. Kan også brukes på sirkelsager med skinneadapter. Brukes for å få presise kapp og rette linjer med senkesag og sirkelsag. Skala for nøyaktig kuttedybde ned til mm. Generell bruk for kløyving og gjæring.


Høyt dreiemoment.

Kompatibel med styreskinne. Spar i den billigste butikken. Plankepriser hjelper deg å. Nå har du en styreskinne som du kan legge rett på merkene, klemme fast og sage i vei.


En hurtigvinkel er et genialt redskap å bruke . Gi en anmeldelse. HiKOKI Power Tools Norway AS. Leverandør av elektroverktøy, spikring, håndverktøy og festemidler til jernvare-, byggevare-, elektro- og VVS-bransjen.


Det kombinerer en sirkelsag og en bordsag.

Du får presisjonen til en bordsag, men opprettholder fleksibiliteten til en sirkelsag. Dykksag gjør på mange måter . Makita dykksag med skinne leies ut. Ny og lett å bruke. Den legger du bare inntil måle streken, og det er enkelt å sage rett. Du har mer nøyaktige innstilinger på . Den sager perfekte snitt i alle materialer.


DCS572NT SIRKELSAG FOR SKINNE 184MM 18V. Ryobi RAK03SR styreskinne. Sagen leveres med to skinner på 140cm. Disse kan skjøtes til en skinne på 280cm for lange kutt. Skinnene har gummi under slik at de ikke sklir, men kan også . Hvilken sirkelsag skal man kjøpe?


Bosch GKS V-GArt. TSTAK KOFFERT, SAGDYBDE 61MM. DCS5XR FLEXVOLT sirkelsag kompatibel med styreskinne. Børsteløs motor. Føringskinne for sirkelsag for Würth sirkelsager.


Lengde 5m, men kan skjøtes for å få ønsket lengde.

Brukes sammen med sirkelsag for rett og stødig saging over . En dykksag er en type sirkelsag som har muligheten til å skli på en skinne , for å få helt perfekte rette kutt. Se full produktbeskrivelse. Den har en funksjon som lar bladet . En sirkelsag med kompakt og praktisk konstruksjon, med et enestående skinnesystem. Ideelt til bruk ved panelering. Bra arbeid holder lenger.


Vår 2mm sirkelsag (mm DOC) er laget med tanke på fagfolk. DWS5og sirkelsag DCS576. Finn ut mer om våre sirkelsager. Dette tilbudet er dessverre utgått.


Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.